Особливості комерціалізації інтелектуальної власності в сучасних умовах в бюджетних та небюджетних установах - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2018)
Визначено особливості комерціалізації інтелектуальної власності в бюджетних та небюджетних установах, до яких віднесено: створення досконалого інноваційного середовища, покращення правового поля, формування власних надходжень бюджетних установ, реєстрація закінчених НДР (ДКР), ознак «дослідження» чи «розробки», особливості роботи небюджетних установ щодо творчої ініціативи.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація інелектуальної власності; науково-дослідна робота