Ткаченко, Любов ВолодимирівнаОлійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід Вікторович2012-06-222012-06-222000Ткаченко, Л. В. Технологія переробки меляси на спирт з біологічним підкисленням середовища / Л. В. Ткаченко, С. Т. Олійничук, Л. В. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 4.- С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1742Розроблено технологію спирту, у якій підкислення середовища здійснюють молочною кислотою синтезованою молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі, що дозволяє відмовитись від використання неорганічних кислот і значно покращити якість барди як корму для тварин.The alcohol technology where the environment acidifying is realizing by lactic acid, which is synthesized by lactobacillus directly in the mash is worked out. This allows to abandon use the nonorganic acids and highly improve the distillery dreg’s quality as food for animals.otherмелясне сусло підкисленняmelyasne mash acidificationбардакорммолочнокислі бактеріїдріжджіметаболізмlactic acid bacteriayeastmetabolismbardfoodТехнологія переробки меляси на спирт з біологічним підкисленням середовищаArticle