Пархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2024-08-072024-08-072021Пархоменко, А. Способи виявлення дефектів у пиві / А. Пархоменко, Р. Мукоїд, В. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП, 2021. – С. 175-176https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44300Під час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.During production, there are defects related to raw materials, incorrect management of the technological process, of biological origin, which subsequently worsened the biological and physico-chemical properties of beer. Therefore, researching the causes of occurrence, elimination and elimination of defects in brewing is your priority.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоароматсмакдефектитехнологіяbeeraromatastedefectstechnologyСпособи виявлення дефектів у пивіThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0002-2109-0522