Концептуальні засади розроблення нових харчових продуктів для військовослужбовців - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2023)
Мета цієї роботи полягає в тому, щоб, розглядаючи харчовий статус людини як ефективний профілактичний і лікувальний захід, з’ясувати основні завдання перед розробниками спеціальних харчових продуктів, які разом із медико-психологічними та еколого-гігієнічними засобами сприяли б підвищенню стійкості організму військових до негативних чинників, поліпшенню адаптаційних можливостей і загальної витривалості.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; оздоровчі харчові продукти; раціони військовослужбовців; здоров'я; збагачення; харчування в екстремальних умовах; кафедра іноземних мов професійного спрямування; health food products; rations of military personnel; health; enrichment; nutrition in extreme conditions