Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2023-12-202023-12-202023Сімахіна, Г. Концептуальні засади розроблення нових харчових продуктів для військовослужбовців / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Здорове харчування від дитинства до довголіття : Міжнародна науково-практична конференція, 27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 108-112https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41823Мета цієї роботи полягає в тому, щоб, розглядаючи харчовий статус людини як ефективний профілактичний і лікувальний захід, з’ясувати основні завдання перед розробниками спеціальних харчових продуктів, які разом із медико-психологічними та еколого-гігієнічними засобами сприяли б підвищенню стійкості організму військових до негативних чинників, поліпшенню адаптаційних можливостей і загальної витривалості.ukкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровчі харчові продуктираціони військовослужбовцівздоров'язбагаченняхарчування в екстремальних умовахкафедра іноземних мов професійного спрямуванняhealth food productsrations of military personnelhealthenrichmentnutrition in extreme conditionsКонцептуальні засади розроблення нових харчових продуктів для військовослужбовцівArticlehttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114https://orcid.org/0000-0002-7340-8985