Рябцев, Юрій Сергійович2021-10-112021-10-112021Рябцев, Ю. С. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією кип‘ятіння сусла з хмелем з впровадженням новітніх енергоощадних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Сергійович Рябцев ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2021. – 98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35963otherсолодпивосуслохмількип’ятіннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією кип‘ятіння сусла з хмелем з впровадженням новітніх енергоощадних технологійOther