Shumylo, OleksiyTymchuk, Alla2023-10-252023-10-252023Shumylo, O. O. Scientific underpinning of methods for saving milk protein / O. O. Shumylo, A. V. Tymchuk // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції, 21 вересня 2023 р., м. Київю – Київ : НУХТ, 2023. –С. 73-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41230Подовження термінів зберігання молочного білку, що швидко псуються, є перспективним напрямом досліджень оскільки це дозволить підвищити ефективність виробництва, розширити асортимент і доступність сировини, яка має обмежений термін зберігання. Extending the shelf life of rapidly deteriorating milk proteins is a promising direction for research, as it will increase production efficiency, expand the range and availability of raw materials with limited shelf life.enбілокproteinзаморожуванняfreezingмолокоmilkкафедра технології молока і молочних продуктівScientific underpinning of methods for saving milk proteinThesis