Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості - Майборода, Олена Іванівна; Охмакевич, Анастасія Миколаївна (My University, 2022)
В харчовій промисловості цитрусові ефірні олії використовуються у виробництві кондитерських виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних соусів та м'ясних продуктів, надаючи їм неповторного аромату та приємного смаку.
Keywords: кафедра харчової хімії; ефірні олії цитрусових; ароматизація; aromatization