Майборода, Олена ІванівнаОхмакевич, Анастасія Миколаївна2023-09-132023-09-132022Охмакевич, А. М. Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості / А. М. Охмакевич, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон: ХНТУ, 2022. – С 33-35https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41071В харчовій промисловості цитрусові ефірні олії використовуються у виробництві кондитерських виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних соусів та м^ясних продуктів, надаючи їм неповторного аромату та приємного смаку.otherкафедра харчової хіміїефірні олії цитрусовихароматизаториантиоксидантиcitrus essential oilsflavoringsantioxidantsВикористання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловостіThesis