Дослідження бакових осадів олієдобувного заводу - Романовська, Тетяна Іванівна; Ніколаєнко, Ольга Олегівна; Салай, І. В.; Хоменко, Христина (My University, 2013)
Олію добувають пресовим і екстракційним способами. Наявність фосфоліпідів у добутій олії залежить від способу та параметрів процесів добування. The oil extracted pressing and extraction methods. The presence of phospholipids extracted oil depends on the method and parameters of extraction.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; олія; способи добування; осад; precipitate; preparation methods; oil