Штам бактерій Lactobacillus helveticus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих сичужних сирів (Патент на винахід № 76906) - Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна (My University, 2006)
Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.
Keywords: технологічні фактори; технологические факторы; technological factors; закваска; ferment; штам бактерій; штамм бактерий; culture of bacteria; сироробство; сыроделие; cheesemaking; кафедра біотехнології і мікробіології