Голота, Людмила ГригорівнаБаторшина, С. В.Баторшин, В. Л.Юрчак, Віра ГаврилівнаПоловинка, Владислав Олександрович2013-03-212013-03-212001Голота, Л. Г. Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою / Л. Г. Голота, С. В. Баторшина, В. Л. Баторшин, О. В Половинка, В. Г. Юрчак // II Національний з’їзд фармакологів України: Фармакологія 2001 - крок у майбутнє. - Дніпропетровськ, 2001. - С. 59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7003Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини. It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.otherкарбюлозахарчові продуктирадіозахисні властивостімедичні препаратикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcarbulosefood productsradio-protective propertiesmedicinesСучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозоюArticle