Сучасні аспекти розробки продуктів харчування з карбюлозою - Голота, Людмила Григорівна; Баторшина, С. В.; Баторшин, В. Л.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Половинка, Владислав Олександрович (My University, 2001)
Наведені дані про розробки харчових продуктів з карбюлозою як радіозахисною добавкою. Показані результати їх випробувань в Українському центрі радіаційної медицини. It was cited data about creation food products with carbulose as a radio-protective additive. Results of its testing in Ukrainian centre of radiative medicine.
Keywords: карбюлоза; харчові продукти; радіозахисні властивості; медичні препарати; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; carbulose; food products; radio-protective properties; medicines