Інформаційно-комунікаційні технології у навчальному процесі - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2008)
Сучасні умови висувають нові вимоги до організації навчального процесу. В даній статті автори розглянули можливості застосування iнформаційно- комунікаційних технологій в навчальному процесі.

Modern conditions pull out new requirements for the educational process. In the article authors considered the use of information and communication technologies in the educational process.
Keywords: сучасні умови; iнформаційно-комунікаційні технології; навчальний процес; modern conditions; information and communication technologies; educational process; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації