Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2012-11-062012-11-062006Патент 17341 UA, МПК C11B 1/14 (2006.01). Спосіб виплавки жиру / Гуць В. С., Коваль О. А. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u200603850 ; заявл. 07.04.2006 ; опубл. 15.09.2006 , Бюл. № 9, 2006 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3525Спосіб виплавки жиру, що включає подрібнення та нагрівання жирової сировини, розділення шквари та жиру спочатку в центрифузі, а потім в сепараторі, який відрізняється тим, що подрібнену жирову сировину розбавляють водою, отриману суміш нагрівають в НВЧ-підігрівачі, розділяють в універсальній відстійно-фільтруючій центрифузі, отриману водно-жирову суміш розділяють в сепараторі, після чого жир надходить у виробництво, а воду з сепаратора повертають на розбавлення подрібненої жирової сировини. Method of melting fat, including grinding and heating the fatty raw Shkvar and fat separation in a centrifuge first, and then in the separator, wherein that chopped raw fat was diluted with water, the resulting mixture was heated in the microwave heaters, share in the universal drip-filtering centrifugation, the resulting water-fat mixture separated in the separator, and then the fat comes in production, and water from the separator to return dilution fat shredded material.uk-UKспосіб виплавкиmelting methodжирова сировинажирraw fatfatкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб виплавки жиру (Деклараційний патент на корисну модель № 17341)Other