Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаДерій, Дмитро Олександрович2023-12-132023-12-132023Москалюк, О. Є. Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Д. О. Дерій / Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. – Prague, 2023. – Pp. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41743При виробництві м'ясних продуктів широко використовують тваринні білки, які здійснюють позитивний стабілізуючий вплив, надаючи готовому продукту соковитості, ніжності та необхідної структури і щільності. Дослідження показали, що використання тваринних білків дозволяє досягнути синергетичного ефекту і отримати продукти високої якості, а також знизити собівартість готових виробів. In the production of meat products, animal proteins are widely used, which have a positive stabilizing effect, giving the finished product juiciness, tenderness and the necessary structure and density. Studies have shown that the use of animal proteins allows achieving a synergistic effect and obtaining high-quality products, as well as reducing the cost of finished products.otherм'ясні продуктибілкові стабілізаториmeat productsprotein stabilizersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВиробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білківThesis