Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дерій, Дмитро Олександрович (My University, 2023)
При виробництві м'ясних продуктів широко використовують тваринні білки, які здійснюють позитивний стабілізуючий вплив, надаючи готовому продукту соковитості, ніжності та необхідної структури і щільності. Дослідження показали, що використання тваринних білків дозволяє досягнути синергетичного ефекту і отримати продукти високої якості, а також знизити собівартість готових виробів. In the production of meat products, animal proteins are widely used, which have a positive stabilizing effect, giving the finished product juiciness, tenderness and the necessary structure and density. Studies have shown that the use of animal proteins allows achieving a synergistic effect and obtaining high-quality products, as well as reducing the cost of finished products.
Keywords: м'ясні продукти; білкові стабілізатори; meat products; protein stabilizers; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів