Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду - Білоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння.
Keywords: родзинки; виноград сушений; кафедра технології консервування