Білоцерківська, Наталія ВадимівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-10-052017-10-052017Білоцерківська, Н. В. Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25974В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.uk-UKсушіннявиноградбланшуванняdryinggrapesblanchingкафедра технології консервуванняДослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння виноградуThesis