Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-11-152013-11-152013Пасічний, В. М. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15. – № 3 (57). - Ч. 4. – С. 90-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11370У статті наведені результати досліджень кольороутворюючої здатності натурального барвника з бурякового соку. Досліджували вплив температури та зміни рН середовища на колір барвника. The research results of natural dye color-forming ability of beet juice were given. The influence of temperature and pH changes on the color dye was investigated.otherкольороутворююча здатністькремневітбуряковий сікнатуральний барвникбілоквмісна сировинаprotein-containing raw materialcolor-forming abilitybeet juicenatural dyeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового сокуArticle