Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку - Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна (My University, 2013)
У статті наведені результати досліджень кольороутворюючої здатності натурального барвника з бурякового соку. Досліджували вплив температури та зміни рН середовища на колір барвника. The research results of natural dye color-forming ability of beet juice were given. The influence of temperature and pH changes on the color dye was investigated.
Keywords: кольороутворююча здатність; кремневіт; буряковий сік; натуральний барвник; білоквмісна сировина; protein-containing raw material; color-forming ability; beet juice; natural dye; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів