Скорик, Костянтин Дмитрович2013-12-192013-12-192006Скорик, К. Д. Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2006. – № 1-2. – С. 41–43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12257Розглянуто методи підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень, вимоги до якості сиропу, клеровки та відтоків, проаналізовані причини утворення конгломератів кристалів при уварюванні утфелів. Надані рекомендації щодо покращання гранулометричних показників цукру. Methods of raising efficiency of crystallization houses operation are discussed. Requirements to thick juice, melt and run-offs quality are highlighted. Reasons of crystals conglomerates formation during massecuit boiling are analyzed. Recommendations were given for improvement of sugar granulometric characteristics.сиропthick juiceклеровкаmeltконгломератconglomerateкольоровістьcolourгранулометричні показникиgranulometric characteristicsДеякі аспекти роботи кристалізаційних відділеньArticle