Кравчук, Наталія МиколаївнаШевченко, О. В.2014-03-172014-03-172000Кравчук, Н. М. Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. – 2000. – № 6. – С. 76-81https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13192Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.uk-UKвітапектинvitapektynфітосорбентfitosorbentрадіонуклідиradionuclidesтоксичні речовиниtoxic substancesкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуДослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавкамиArticle