Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками - Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В. (My University, 2000)
Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.
Keywords: вітапектин; vitapektyn; фітосорбент; fitosorbent; радіонукліди; radionuclides; токсичні речовини; toxic substances; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу