Івчук, Надія ПавлівнаАлтуніна, Катерина Миколаївна2015-07-012015-07-012015Івчук, Н. П. Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae» / Н. П. Івчук, К. М. Алтуніна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 90-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21450Сьогодні в нашому урбанізованому суспільстві українці все рідше використовують у харчуванні корені пастернаку та хрону. Частіше в рецептурах зустрічаються корінь петрушки та кореневища імбиру. Але відомо, що кореневі прянощі є відмінним джерелом легкозасвоюваних вуглеводів та харчової клітковини, вітамінів та мінеральних речовин. Today in our urbanized society are less likely to use Ukrainian in the diet root parsnip and horseradish. Most recipes are found in parsley root and rhizome of ginger. But we know that the root spices are an excellent source of easily digestible carbohydrates and dietary fiber, vitamins and minerals.otherхлібопекарські дріжджіімбирпастернакgingerparsnipsbaking yeastкафедра технології оздоровчих продуктівВплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»Other