Вакуумний спосіб наповнення ампул - Гавриш, Є. М.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2010)
Розроблена математична модель продавлення розчину по довжині капіляру ампули. A mathematical model of forcing a solution on the length of the capillary ampoule.
Keywords: лікарська форма; ін’єкційні препарати; dosage form; injectables; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв