Осейко, Микола ІвановичГулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичПешук, Людмила Василівна2013-11-142013-11-142003Біологічно активні комплекси ліпідів та екстрактів / М. И. Осейко, І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. В. Пешук // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 2. – С. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11265У статті наведено створення ресурсозберігаючих технологій оптимального вилучення та збереження в кінцевих продуктах біологічно активних речовин для використання концентратів ліпідів і екстрактів у продуктах лікувально-профілактичного та функціонального призначення. saving technologies create an optimum extraction and storage of final products, biologically active compounds for use concentrates and extracts lipids in prokduktah health care and functionality.otherекстрактиефірні оліїбіологічно активніліпідиextractsbiologically active lipidsessential oilsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБіологічно активні комплекси ліпідів та екстрактівArticle