Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості - В’ялець, Оксана Вікторівна; Тищенко, Юлія Віталіївна (My University, 2012)
У статті розглянуто фактори впливу зовнішнього се¬редовища на діяльність підприємств хлібопекарної про¬мисловості. Наведено причини негативних тенденцій діяльності підприємств цієї галузі. Визначено найбільш руйнівні для ефективного функціонування хлібопекарсь¬ких підприємств ризики. The article discussed the factors of impact of external business environment on the enterprises of bakery industry. It is said about source of negative tendencies of business activities of enterprises in this industry. It is identified the most destructive risks for the effective functionality of the enterprises of bakery industry.
Keywords: підприємствахлібо-пекарної промисло-вості; ризики; зовнішнє та внутрішнє середовище підприємства; the enterprises of bakery industry; risks; external and internal environment of the enterprises