В’ялець, Оксана ВікторівнаТищенко, Юлія Віталіївна2018-12-222018-12-222012В'ялець О. В. Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості / О. В. В'ялець, Ю. В. Тищенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 6. - С. 152-155. - Режим доступу: https://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2012_6_34https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28640У статті розглянуто фактори впливу зовнішнього се¬редовища на діяльність підприємств хлібопекарної про¬мисловості. Наведено причини негативних тенденцій діяльності підприємств цієї галузі. Визначено найбільш руйнівні для ефективного функціонування хлібопекарсь¬ких підприємств ризики. The article discussed the factors of impact of external business environment on the enterprises of bakery industry. It is said about source of negative tendencies of business activities of enterprises in this industry. It is identified the most destructive risks for the effective functionality of the enterprises of bakery industry.uk-UKпідприємствахлібо-пекарної промисло-востіризикизовнішнє та внутрішнє середовище підприємстваthe enterprises of bakery industryrisksexternal and internal environment of the enterprisesДіагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловостіArticle