Оцінка ефективності реклами у стимулюванні збуту туристичного продукту - Хронюк, Тетяна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2015)
Здійснено оцінку ефективності реклами у стимулюванні збуту туристичного продукту
Keywords: реклама; туристичний продукт; ефективність; кафедра готельно-ресторанної справи