Мацук, Юлія АнатоліївнаНіколайчук, Єлізавета ОлексіївнаПасічний, Василь Миколайович2024-11-202022Мацук, Ю. А. Обґрунтування технології безглютенових борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мацук, Є. О. Ніколайчук, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 105–106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45859Отримано результати органолептичної оцінки безглютенових бісквітів.The results of the organoleptic evaluation of gluten-free biscuits were obtained.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкейк-порсбезглютенові продуктиcake popsgluten-free productsОбгрунтування технології безглютенових борошняних кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590