Дорохович, Вікторія ВіталіївнаАбрамова, Асьят Георгіївна2019-05-222019-05-222013Патент на корисну модель № 83917 UA, МПК51 (2013.10) A21D 13/00. Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет / В.В. Дорохович, А.Г. Абрамова; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201301748; заяв. 13.02.2013; опубл. 10.10.2013. Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29307Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.uk-UKбісквітцукровий діабетцукрозамінниксолодка речовинамальтітолsponge cakediabetessugar replacerssweet substancemaltitolкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)Other