Мирончук, Валерій ГригоровичСамілик, Марина Михайлівна2013-12-092013-12-092013Мирончук, В. Г. Альтернатива розкачці утфелю останнього продукту водою в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, М. М. Самілик // Шляхи диверсифікації виробництва продукції на цукрових заводах України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції цукровиків України. – К.: - 2013. – С. 164 – 167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11848Альтернативою розбавлення (розкачки) утфеля останнього продукту водою в процесі його кристалізації охолодженням в перемішувачах-кристалізаторах є застосування проміжного нагрівання утфелю на 8 ºС–10 ºС від температури 50 ºС–52 ºС. Alternative water dilution final product massecuite in the process of crystallization by cooling in mixer-crystallizers have use intermediate heating massecuite at 8 º C –10 º C from 50 º C – 52 º C.otherпроміжний нагрівгранулометричний складрозбавлення водоюутфель останнього продуктукристалізація охолодженнямперемішувач-кристалізаторintermediate heatinggrain sizewater dilutionmassecuite last productcrystallization coolingmixer-crystallizerкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняАльтернатива розкачці утфелю останнього продукту водою в перемішувачах-кристалізаторахOther