Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро Миколайович2013-11-152013-11-152007Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // М’ясна справа. - 2007. - № 8. - С. 60-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11364Основною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.otherтермічна обробкагідроколоїдив’язкістьвіскозиметрheat treatmenthydrocolloidsviscidityviscometerкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдівArticle