Стилістичні засоби англійських Різдвяних пісень у практиці викладання та засвоєння мови - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2019)
Значний науковий і практичний інтерес становлять дані щодо ролі мистецтва у формуванні здібностей студента, у його загальному розвитку. Фахівці з вікової психології висловлюють думку, що ефективне та повноцінне навчання можливе лише тоді, коли воно супроводжується творчою роботою. В цьому процесі важливе місце посідає художнє виховання. Зазначений чинник ураховують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Національного університету харчових технологій (НУХТ), визначаючи головною виховною метою скерувати студентів у річище набуття знань із фахової англійської мови саме за допомогою творчості та співтворчості.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; стилістика; пісня; Різдвяна поезія; творчість; навчання; stylistics; song; Christmas poetry; creativity; education