Овочевий паштет (Патент на корисну модель № 66638) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна; Осипчук, Дарина Василівна (My University, 2012)
Овочевий паштет містить моркву бланшовану, цибулю обсмажену, буряк бланшований, рослинну олію, сіль, перець чорний молотий, воду, крохмаль, цукор. Vegetable paste contains blanched carrots, onions roasted, blanched beet, vegetable oil, salt, ground black pepper, water, starch, sugar.
Keywords: овочі; буряк; паштет; vegetables; pate; beet; кафедра технології консервування