Микиша (Жвава), Марія ВолодимирівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2021-06-292021-06-292021Жвава, М. В. Розширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршу / М. В. Жвава, Т. М. Левківська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – C. 73https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34678Одним із нових і перспективних напрямів переробки рибної сировини є виробництво на її основі рибних фаршів з метою одержання на їх основі рибних снеків. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7–5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8–10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів. Снекові продукти на основі фаршу з хеку відрізнялись високими органолептичними показниками та високою харчовою цінністю.cнекихексушінняпрянощіфаршкафедра технології консервуванняcnekihakedryingstuffingspicesРозширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршуThesis