Розширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршу - Микиша (Жвава), Марія Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2021)
Одним із нових і перспективних напрямів переробки рибної сировини є виробництво на її основі рибних фаршів з метою одержання на їх основі рибних снеків. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7–5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8–10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів. Снекові продукти на основі фаршу з хеку відрізнялись високими органолептичними показниками та високою харчовою цінністю.
Keywords: cнеки; хек; сушіння; прянощі; фарш; кафедра технології консервування; cneki; hake; drying; stuffing; spices