Причини занепаду залізничних перевезень в США в теперішній час та перспективи подальшого розвитку - Мікіцюра, Юлія Вікторівна (My University, 2015)
Залізничні перевезення в Сполучених Штатах сьогодні складаються в основному з вантажних перевезень. Rail transport in the United States today consist mainly of transportation.
Keywords: занепад; залізничні перевезення; США; decline; rail transport; USA