Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України - Національний університет харчових технологій (My University, 2013)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розглянуто актуальні питання економіки та менеджменту, еколого-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено різні аспекти фінансової, інноваційно інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.
Keywords: економіка; менеджмент; фінансова діяльність; economy; management; financial activities; topicality