Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичПрибильський, Віталій Леонідович2016-05-302016-05-302005Дубковецький, І. В. Розроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасу / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. Л. Прибильський // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 17–19 жовтня 2005 р. – Київ : НУХТ, 2005. – Ч. ІІ. – С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23468Сушіння є найбільш надійним способом консервування харчових продуктів. В сухих продуктах сповільнюються мікробіологічні процеси, що погіршують їх якість. Найбільш технологічною формою зберігання висушених харчових продуктів є порошкова форма. Drying is the most reliable method of preserving food. In dry foods slow down microbiological processes that impair their quality. The most technological form of storage of dried foods are in powder form.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра процесів і апаратів харчових виробництвбродильна активністьквасзакваскабродильная активностьkvassleavenfermentation activityРозроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасуOther