Організація інтегрованих структур бізнесу в умовах сучасного ринкового середовища - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2012)
В статті викладено результати дослідження щодо організації інтегрованих структур бізнесу, визначено складові інтеграційного процесу та особливості формування характерні для вітчизняних суб’єктів господарювання в умовах сучасного ринкового середовища. The paper presents the results of research on integrated business structure, defined the components of the integration process and the characteristic peculiarities of local businesses in today's market environment.
Keywords: інтегровані структури бізнесу; інтеграційний потенціал; кооперація; корпоративне управління; integrated business structure; integration potential; cooperation; corporate governance; кафедра міжнародної економіки