Бісквіт (Патент України на корисну модель № 64457) - Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна (My University, 2011)
Застосування збагачувальної фітокомпозиції "Жемчуг" дає можливість виробляти кондитерські вироби із покращеними органолептичними показниками і харчовою, біологічною цінністю шляхом збагачення вітамінами та мінеральними речовинами.
Keywords: бісквіт; biscuit; фітокомпозиція; phytocomposition