Нові види сировини при виробництві кормів для риб - Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2008)
Одним із шляхів виходу рибного господарства України з кризисного стану є розвиток індустріальної форми риболовства. В даній статті розкриваються можливості використання насіння льону як концентрованого джерела ліпідів і білка для виробництва комбікормів для риб. One of the ways out for fish industry of Ukraine from crisis is the development of an industrial form of fishing. The possibility of using flax seeds as a concentrated source of lipids and protein for the production of mixed feeds for fishes have been disclosed in the paper.
Keywords: насіння льону; олійні культури; комбікорм; flax seeds; oil crops; mixed feed; хімічний склад; chemical composition; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції