Спосіб виробництва печінкового продукту (Патент на корисну модель № 161067) - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Меркулова, Юлія Юріївна (My University, 2025)
У способі приготування фаршу підготовлюють м'ясо птиці та печінку, подрібнюють, солять, готують фарш, вносять гідратовану клітковину гарбузову, рослинну олію та інші рецептурні компоненти, формують виріб, здійснюють термічну обробку. На стадії приготування фаршу додають м'ясо куряче бланшоване, печінку використовують качину бланшовану та гарбузову олію.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; печінка птиці; печінковий продукт; гарбузова клітковина