Методика розрахунку та вибору льодоакамуляторів із врахуванням динаміки накопичення льоду - Андрощук, Юрій; Пилипенко, Олексій Юрійович (My University, 2014)
В сучасній літературі представлено методики розрахунку та підбору льодоакумуляторів різного типу на основі балансових співвідношень. Навіть фірми виробники не передбачають можливості розрахунку акумуляторів з врахуванням часу замороження льоду на теплообмінній поверхні. In modern literature presents methods of calculation and selection lodoakumulyatoriv different types based on the balance sheet ratios. Even manufacturers of without possibility of calculating battery time considering freezing ice on the heat exchange surface.
Keywords: методики розрахунку; лід; акумулятор холоду; method of calculation; ice formation; cold batteries; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки