Анісімова, Анна ВячеславівнаСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2017-06-022017-06-022017Анісімова, А. В. Використання рослинної сировини у технології м’ясопродуктів / А. В. Анісімова, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – C. 314.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25418Для вирішення проблеми забезпечення населення високоякісною м'ясною продукцією доцільно використовувати рослинну сировину, яка слугує додатковим джерелом есенціальних речовин. Найбільш перспективними інгредієнтами для збагачення м'ясних продуктів є білоквмісна сировина, харчові волокна, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні речовини. To solve the problem of providing the population with high-quality meat products, it is expedient to use plant raw materials, which serves as an additional source of essential substances. The most promising ingredients for the enrichment of meat products are protein-containing raw materials, dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.соєві препаратигороховий протеїнбурякові волокнапшенична клітковинаsoy productspea proteinbeet fiberswheat fiberкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання рослинної сировини у технології м’ясопродуктівThesis