Вплив тапіокового крохмалю на якість безбілкового хліба - Ситниченко, Наталія Олександрівна; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2016)
Розглянуто можливість використання тапіокового крохмалю в технології безбілкового хліба. Встановлено, що тапіоковий крохмаль в рецептурі безбілкового хліба доцільно використовувати в кількості до 10 %, що позитивно впливає на органолептичні показники та тривалість збереження свіжості. Found the possibility of using the tapioca starch in the protein-free bread technology. Tapioca starch in the protein-free bread recipe should be used in an amount up to 10%, which positively influences on the organoleptic characteristics and on the freshness.
Keywords: безбілковий хліб; фенілкетонурія; целіакія; крохмаль; дієтичний хліб; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; protein-free bread; phenylketonuria; celiac disease; starch; diet bread