Аналіз ринку компаній-інсталяторів технології «розумний готель» - Миць, Юлія Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна (My University, 2013)
Український ринок з надання послуг у інсталяції технології «Розумний готель» не є забезпеченим, всього чотирнадцять конкурентоспроможних фірм заповнюють дану нішу, а компанії, які абсолютно точно відповідають впровадженню технологій в готельному господарстві всього п’ять. Ukrainian market of providing services in installation technology "Smart Hotel" is not secured, just fourteen competitive firms fill this niche, and companies that exactly correspond to the introduction of technology in the hotel industry only five.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; розумний готель; готельне господарство; компанія-інсталятор; reasonable hotel; Hospitality; company installer