Ресурсозберігаючі підходи при переробці ефіроолійної сировини - Фролова, Наталія Епінетівна; Силка, Ірина Миколаївна (My University, 2016)
Спосіб імітованої дистиляції ефірних олій забезпечує швидке і маловитратне щодо ефіроолійної сировини отримання і аналіз фракцій запланованого складу та аромату, дозволяє планувати режим промислової фракційної перегонки. Заміна пробних розгонок ректифікаційної колони хроматографічним розділенням має значний економічний ефект. The method of simulated distillation of essential oils provides fast and low-cost raw materials on volatile oil fractions receipt and analysis of the planned and aroma mode allows you to plan industrial fractional distillation. Replacement test rozhonok distillation column chromatographic separation has a significant economic impact.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології оздоровчих продуктів; ефіроолійна сировина; дистиляція олій; ресурсозберігаючі технології; raw essential oil; oil distillation; saving technologies