Сучасні інформаційні технології в інноваційному розвитку економіки - Капінус, Лариса Василівна; Приймакова, Юлія Андріївна (Капінус, Л. В. Сучасні інформаційні технології в інноваційному розвитку економіки / Л. В. Капінус, Ю. А. Приймакова // Modern technologies in the development of economy and human well-being : monograph. – Katowice : Publishing House of University of Technology, 2020. – C. 33–40., 2020)
Досліджено проблеми та перспективи розвитку сучасних інформаційних технологій економічного розвитку. Розглянуто складові інформаційної інфраструктури України та системи інформаційно-аналітичного забезпечення інноваційного розвитку. Проаналізовано діяльність провідних інформаційних компаній світу та ресурси науково-технічної інформації провідних міжнародних інформаційних служб. Запропоновано напрями покращення ефективного управління вітчизняними інформаційними ресурсами, використання яких актуально в інтернет-маркетингу. Problems and prospects of development of modern information technologies of economic development are investigated. The components of the information infrastructure of Ukraine and the system of information and analytical support of innovative development are considered. The activity of the world’s leading information companies and the resources of scientific and technical information of the leading international information services are analyzed. The directions of improvement of effective management of domestic information resources are offered.
Keywords: економічний розвиток; інформаційні технології; маркетингові онлайн-технології; economic development; information technologies; online marketing technologies; кафедра маркетингу