Розроблення нового плавленого сиру оздоровчого призначення - Бурковська, Наталія; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2019)
Показано перспективи використання збагачувачів із рослинної сировини для отримання нового плавленого сиру, що дасть змогу розширити асортимент оздоровчих продуктів, збагачених комплексом біологічно активних речовин. The prospects of using vegetable raw material enrichers to produce new processed cheese are presented, which will allow to expand the range of health products enriched with a complex of biologically active substances.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; плавлений сир; порошки; томати; чорний кмин; волоські горіхи; cream cheese; powders; tomatoes; cumin; walnuts