Дітріх, Ірина ВікторівнаОкольнича, Лілія Олегівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26460З’ясовано, що використання декорування страв шляхом застосуванням європейських технологій арт-візажу призводить до значного прибутку закладу ресторанного господарства, зростанню його популярності і збільшенню кількості клієнтів. It was found that the use of decorating dishes through the use of European technologies of art-visage leads to a significant profit of the restaurant establishment, increase its popularity and increase the number of customers.uk-UKарт-візажкулінаріястрави ресторанного господарстваart visagecookingrestaurant mealsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАрт-візаж в стравах сучасної кулінаріїThesis