Mukoid, RomanKoshova, ValentinaParkhomenko, AnastasiaYakimenko, Lyudmila2024-04-292024-04-292019Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // : The Third International scientific congress of scientists of Europe : proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West", 11 January 2019. – Vienna : Premier Publishing s.r.o., 2019. – P. 437–446.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42975The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysisМетою роботи був підбір оптимальних умов для виробництва високоякісного рисового солоду, а також подальший аналізenкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваgrainricebeermashinggluten-free raw materialзернориспивозатираннябезглютенова сировинаGluten enteropathy. Gluten-free raw materialThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484