Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях - Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2009)
В конспекті лекцій викладені основні принципи комп"ютерного моделювання течії рідин та газів. Наведені методики досліджень та обробки результатів. In lecture notes basic principles of computer modeling of the flow of liquids and gases. Given the research methodology and results processing.
Keywords: комп'ютер; моделювання; процес; течія; computer; modeling; process; flow; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв