Giveaway-конкурси – сучасний інструмент просування - Токар, Тетяна Олегівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2019)
Розглянуто сучасний інструмент просування – популярні розіграші під назвою Giveaway-конкурси.
Keywords: просування; інструменти просування; giveaway-конкурси; продвижение; инструменты продвижения; giveaway-конкурсы; promotion; promotion tools; giveaway contests; кафедра маркетингу