Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів - Марков, Владислав Тарасович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис Юрійович (My University, 2021)
Проаналізовано склад газової суміші для пакування різних видів м’ясних продуктів.
Keywords: модифіковане газове середовище; м’ясні продукти; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; упаковка; МГС; MGE; modified gas environment; packaging; meat products