Марков, Владислав ТарасовичПасічний, Василь МиколайовичТарахтій, Денис Юрійович2023-10-122023-10-122021Марков, В. Т. Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів / В. Т. Марков, В. М. Пасічний, Д. Ю. Тарахтій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 294https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41161Проаналізовано склад газової суміші для пакування різних видів м’ясних продуктів.otherмодифіковане газове середовищем’ясні продуктикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівупаковкаМГСMGEmodified gas environmentpackagingmeat productsВикористання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктівThesis