Грек, Олена Вікторівна2013-12-092013-12-092013Грек, О. В. Використання антиоксидантів для молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру / О. В. Грек // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 28-30https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11868В статті наведено результати досліджень впливу антиоксидантів різного походження на термін зберігання спредів з харчовими волокнами. За пероксидним та кислотним числами, визначено активність різних видів антиокислювачів та надані рекомендації щодо подовження терміну зберігання при внесенні до рецептур спредів. This paper presents the results of studies of the effect of antioxidants of different origin for the term deposit spreads of dietary fiber. According peroxide and acid numbers determined the activity of various types of antioxidants and recommendations to extend the shelf life when you make the recipe spreads.otherспред з харчовими волокнамиантиоксиданти різного походженняароматизаториspread of dietary fiberantioxidants of various originsflavorsкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання антиоксидантів для молочних продуктів з підвищеним вмістом жируArticle