Красуля, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2013-09-172013-09-172013Красуля, О. О. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами / О. О. Красуля, О. В. Грек // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – №1. – С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9711Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.otherхарчові волокнапищевые волокнаdietary fiberферментный препаратenzymeгидролиз лактозыhydrolysis of lactoseферментований сироватковий напійгидролиз лактозыhydrolysis of lactoseкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнамиArticle