Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами - Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2013)
Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.
Keywords: харчові волокна; пищевые волокна; dietary fiber; ферментный препарат; enzyme; гидролиз лактозы; hydrolysis of lactose; ферментований сироватковий напій; гидролиз лактозы; hydrolysis of lactose; кафедра технології молока і молочних продуктів